Apteekkarin terveiset

Olen kotoisin Harjavallasta ja aloittanut apteekkialalla vuonna 1992, Kokemäen apteekissa. Sittemmin olen opiskellut farmaseutiksi ja proviisoriksi. Apteekkityön lisäksi minulla on kokemusta myös lääketeollisuuden ja lääketukkukaupan puolelta.

Vapaa-aikaani tykkään viettää rakkaan perheeni parissa, joskin välillä on kiva käydä nostamassa sykettä kuntosalilla, lenkkipolulla tai jääkiekkokaukalossa. Myös lasteni harrastustoiminta on lähellä sydäntä.

Työssäni parasta on ehdottomasti asiakkaiden kohtaaminen ja palveleminen. Iloiset jutustelutuokiot ja hymynkare asiakkaan suupielissä kertovat osaltaan onnistuneesta työstä ja antavat lisäpontta arkeen. Minulle on apteekkarina ensiarvoisen tärkeää pysyä ajan tasalla myös yhteiskunnallisista uudistuksista, ja sen kautta varmistaa, että kuntalaisten edut tulevat turvatuiksi.

Haluan, että apteekkimme tarjoaa monipuolisia ja luotettavia lähipalveluja kunnan asukkaille. Asiakkaiden tarpeiden täyttäminen on asia, josta emme suostu tinkimään. Otamme mielellämme vastaan kaikenlaista palautetta apteekkimme palveluihin liittyen.

 

Sydämellisesti tervetuloa!

Terveisin,

Jarkko Kiuru, apteekkari